Måndag kväll

Just nu är Anna Anka på tv. Jag är så nyfiken på vad hon har att säga, men jag kan inte titta! Hela mitt nervsystem skriker att jag ska hålla mig borta! Mitt hjärta vill ha annat att leka med. Halva min hjärna skriker att jag vill titta!

Ska kommande måndagar bli lika patetiska?


Alla dessa färger

Ok då. Det var inte på grund av att jag slutat med Listerine som gjorde att jag hade så ont.
Jag kom just hem från akuten. Jag har en infektion i en tand. Så förutom en penicillinkur ska jag nu skölja munnen med Hexident. Bieffekt av Hexident: man kan få brun tunga!
Är detta ödets ironi?

Dock sa min tandläkare att Listerine skulle jag hålla mig borta från!
Så än en gång: Aldrig mer Listerine!


Aldrig mer Listerine

Min tunga var i flera månader allt annat än rosa. Värst blev det när jag druckit rödvin. Då blev den mörkblå! Jag såg ut som en giraff!

För två veckor sedan sa en väninna till mig att det troligtvis berodde på att jag sköljde munnen med Listerine. Att jag gjorde! Flera gånger om dagen gjorde jag det.
Jag slutade samma kväll.

Tre dagar senare hade jag fått tillbaka min rosa tunga. Hurra!
Men! Det är inte bara en dans på rosor att avgifta mig från detta munvatten! Första veckan hade jag abstinens! Ville skölja munnen hela tiden! Längtade! Trånade!

Sen jag slutade med Listerine har en tandvärk vuxit sig starkare och starkare. Den travar runt i högra käken. Ibland i överkäken och ibland i underkäken. Ibland går det onda även ner i halsen. Ingen ordning alls! Inatt fick jag ta värktabletter.
Jag var hos tandläkaren för bara några veckor sedan och då hade jag inga hål. Borde ha kommit ett stort väldigt snabbt i så fall. Nä, jag tror att munnen håller på att repa sig. Så sjukt om det är så!

Det är något med det där munvattnet som inte stämmer! Varning!


Knasbollar

På ICA Kvantum i Sickla kan man köpa knasbollar!



Jag tycker de ser ut som Linda Rosing.
Nämen, det var ju inte så snällt. Jag börjar om.

Jag tycker de ser ut som karpfiskar.
Bättre så? Nähä, nu blev fiskarna förolämpade av jämförelsen med Linda ovan.

Jag tycker de ser knasiga ut.
Bra så?



Puzzelkrångel. Igen!

Jag har lagt puzzel igen.



Jodå. Jättefint. Det är bara det att sista biten inte passar! Njutningen av att få lägga sista biten gick mig förlorad! Jag förlorade tävlingen med mig själv!



Dumma puzzel! Dumma jag...

Grannarna har fest

Ikväll har grannarna fest. Jag är djupt fascinerad av hur den feminina sidan av ungdomarna skrattar. Det låter smått hysteriskt! Inga naturliga "hahahaha". Mer galet på något sätt. Som om Petra Mede skulle härma en hyena.

Så satt jag där på balkongen och lyssnade på detta. Först lite förvånad. Sen lite irriterad över hur någon kan vara så oerhört onaturlig.
Sen kom självinsikten. Denna helvetiska självinsikt! Jag var likadan..

Och det var Malin! På grund av Malin var jag så där hysterisk! Skrattade så jag skrek och skrattade tillgjort och skrattade mest hela tiden.



Fantastiska Malin! Låt grannarna festa hela natten!


Ikväll på föräldramötet..

..sa en av fröknarna att "sexåringar kan inte sitta still i mer än i 15 minuter och därför har vi inga längre arbetspass."
Jag fattar inte. Vad menar hon? Vaddå kan inte? Jag hävdar bestämt att sexåringar kan sitta still i mer än 15 minuter! Det handlar väl bara om vad man tillåter? Det handlar väl bara om att vara konsekvent? Eller?

Kanske har hon aldrig varit på bio. Bara en tanke.


Till Alice!

Alice undrade för ett tag sedan vad jag är rädd för. Förutom spindlar då! Alice är flickan i röd jacka.



Jag har funderat på det där och kommit fram till att jag faktiskt är rädd för väldigt mycket!

Det jag är rädd för är:

- ormar
- konflikter
- Per Morberg (han ser galen ut)
- krig
- smärta
- socialdemokrater
- att bli missförstådd
- getingar
- datorer
- kolhydrater
- kyla
- att bränna mig
- silverfiskar
- att såra människor
- skräckfilmer
- feminister

Oj, denna lista hade kunnats göra oändlig. Bäst att sluta innan jag börjar darra av skräck!


Liten värld

Fredrik har börjat läsa kinesiska på lördagar. I hans klass går det en svensk till. Annars är det bara kinesiska barn.
Det roliga är att när vi bode i Kina, så gick de i samma klass också!

Världen är så liten och jag känner mig så otroligt glad för det när sådant här händer!
Hurra!

Hardcore

Idag när jag hämtat Fredrik från skolan mötte vi två rockiga killar i 14-årsåldern. Jag kände genast respekt! De tittade på mig och Fredrik och så började de tjoa o tjimma. De gjorde tummen upp och den ena killen hojtade "Hardcore"!
Jag blev helt till mig! Tänkte att det måste vara mina coola svarta G-STAR (jeans) som gjorde sådan succé. Jag skrattade, tackade för komplimangen och så började jag rodna! Jo, jag rodnade!

Jag levde hårt på detta! Jag svävade fram på gatan tills det slog mig att det inte var mig de tyckte var så hardcore! Det var Fredrik och hans frisyr!



Vad trodde jag? Att några medvetna killar i tonåren skulle tycka att en 39-åring var cool? Hur i hela friden tänkte jag? Jag skäms över mig själv!

RSS 2.0