Knas

Min dator har fått spelet. Faktum är att det också ser ut så här när jag får mail av min morbror. Hans dator är lika knasig som min. Jag råkade bara trycka på en knapp.. Ok, det är mitt fel.. men hur återställer jag den?
Vad tokigt om texten nu skulle vara normal när jag publicerar det här.


Danny och Malin




Danny är så arg på mig att han ger mig fingret! Jag förstår inte varför..
Malin och jag satt och pratade om att vi båda fyller 40 nästa år och hur overkligt det känns att fylla medelålders. Danny sa att vi fortfarande var unga och vackra och jag svarade att till skillnad från honom så var vi ju det.
Var det något att bli så arg över?

Börja jobba?

Jag har just blivit erbjuden ett jobb. Jag känner mig väldigt glad och tror att jag kommer att tacka ja! Jag som sagt i flera månader att jag inte vill jobba. Mycket märkligt.

En annan märklig sak är att jag aldrig sökt ett jobb i hela mitt liv. De har på något sätt bara "dykt upp". Tur är väl det, för jag tror att jag skulle göra hemskt illa ifrån mig på en jobbintervju. Bara tanken på att gå på en intervju får mig att flacka med blicken och sluta andas här i min ensamhet. Huh!

Nåja, nu ska jag ta mig en stor funderare. Det lutar dock åt att jag inom kort är en arbetande kvinna igen. Det var ju faktiskt mycket roligare att vara hemmafru i Shanghai bland alla andra hemmafruar än här i Stockholm bland alla arbetande vänner.

Senaste nytt

Hörde på nyheterna på radion att forskare nu har kommit fram till att det är ännu farligare att röka om man äter mycket grönsaker. Nu får de väl för fan ta och ge sig!
(Förlåt att jag svor)

Min våg

Min våg påstår att jag innehåller 22,5% fett, 55,9% muskler och 54,6% vatten.
Hur kan den veta det?

Dessutom trodde jag att kroppen innehöll 70% vatten. Har vågen lyckats fördela vattnet i musklerna och fettet då? Eller? Nä, jag får inte ihop det här.
Om vågen har rätt blir det inte mycket plats kvar för min hjärna och mitt hjärta. Inte mycket av den varan alltså. Så snopet.

Farväl elmoppe

Nu är du såld. Farväl, käre elmoppe! Vi har tyvärr inte plats för dig här i Sverige. Jag saknar dig! Hoppas du får ett fint liv hos din nye ägare.



Usch, vad jag tycker illa om farväl!


Johan är lite kinkig

Jag har just fått se bilderna på hur det såg ut här i fredags när jag roade mig på stan.



Ännu mer stod kvar nere i trappuppgången. Det körde vi ut till min brors stall på söndagen. Nej, han har inga hästar. Han har ett stall.

Det här var väl inte så farligt? Någon som skulle vilja ha mig som fru? Nähä...

Sara - så ung och vacker

Igår var jag med Sara på ICA i Sickla. Sara är en hel dag äldre än vad jag är. Lite äldre och lite snyggare helt enkelt.
När folkölen kom fram till kassörskan bad hon Sara om legitimation!
Vi fyllde arton för tjugo år sedan och själv har jag inte behövt legitimera mig på över femton år! Det säger ju en hel del om vem av oss som har ungdomen i behåll.


Sara är den blonda kvinnan.
Förresten så tror jag att hon ljuger om sin ålder! Ja, så är det nog! Så skönt att jag äntligen kom på henne.

Så det kan bli..

Åh, den här väggen är så fin!


En stor tavla på vackra Jaquette von Essen. En kvinnlig Buddha, som står vid hennes sida. Värmeljusen som sprider sitt sken ovanpå sminkbordet jag ärvde av min fina mormor och två kinesiska vaser. Men jisses! Vad är det för vaser som egentligen står där?



Neeej, det här passar sig bara inte!

På min begäran har nu vaserna förflyttats och jag är övertygad om att jag såg ett leende på Johans läppar. Humpf!

Stort tack till hela familjen Olsson!

Vi har varit på en "välkommen-hem-middag" hos Helle och Petter. Wow, vilken kväll!

Först drack vi champagne och åt Helles goda snittar. Tyvärr missade jag att fotografera hennes konsverk, men det gör egentligen ingenting då jag fick med resten av middagen.

Varmrätten, som helt plötsligt fick mig att älska ankleversås:


En enkel liten chokladtryffeltårta till dessert,som Helle själv uttryckte det:



Sen blev det avec i de vackraste glas jag någonsin skådat:



Efter middagen sa jag uppenbarligen något bra, för Konrad kastade sig ner på marken och... ja..jag vill ju inte verka mallig på något sätt, men... Jo, förresten! Jag är jättemallig över det här:



Lycklig och ovilligt lämnade jag denna familj.

P.s. Konrads lillasyster, Hedvig, gjorde även denna gest i Kina då hon fått fotmassage. Gissa om kineserna skrattade och blev lika till sig som jag!


Borde jag skämmas?

I fredags kom vår container från Kina.


Ett enda stort kaos blev det i lägenheten. Igen.
Då rymde jag hemifrån.

Jag hamnade på Stureplan med Malin och Sara och vi dansade hela natten!


När jag kom hem var lägenheten fin igen. Jag var kanske lite mindre fin..
Tack, min kärlek!

Ny leksak

Fredrik har fått en hjälm. Han är så nöjd!


Johan har fått en motorcykel. Han är också nöjd.



Själv har jag fått svaga nerver av detta. Jag är mindre nöjd.

RSS 2.0